Jídelní lístek

 

Jídelní lístek k náhledu a stažení zde: J.L. 19.4.- 26.4. img20240419_12472706.pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.

Sezonní a čerstvá jídla jsou vždy podtržena. K přípravě pokrmů používáme mouku jáhlovou, špaldovou, cizrnovou, hrachovou, rýžovou apod.

Na vývary se používají: hovězí kost nebo kuřecí skelety.

Pitný režim je doplněn o vodu, ochucenou vodu, mléko, ochucené mléko.